Nieuw: Samsung Galaxy A52 en A72 hoesjes

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuw: Samsung Galaxy A52 en A72 hoesjes

Onze webshop wordt continu aangevuld met nieuwe telefoonhoesjes, zo ook voor de laatst uitgebrachte smartphones. In dit artikel delen we daarom de nieuwste telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy A52 en Samsung Galaxy A72. Zorg jij dat jouw telefoon wel tegen een stootje kan? Dan bestel je een smartphonehoesje, en het liefst bij Leuke Telefoonhoesjes natuurlijk!

1. Met marmer zit je altijd goed

Heb jij al een gsm hoesje met marmer patroon? Of is jouw zoektocht al een tijdje geleden gestart, maar heb je nog geen geschikte telefoonhoes kunnen vinden? Wat de reden ook mag zijn: we got your back! In ons assortiment is er namelijk volop aanbod wat betreft Samsung A72 hoesjes met marmer designs. We verkopen ze in bijna alle kleuren van de regenboog, dus er zal ook vast wel een backcover zijn waar jouw fashionhartje sneller van zal gaan kloppen.

 2. Een hoesje met bloemetjespatroon

De lente breekt alweer bijna aan. Het wordt dus tijd om jouw telefoon ook lenteproof te maken. De hoesjes met bloemenprintjes zijn hiervoor bij uitstek geschikt. We verkopen verschillende Samsung A72 hoesjes en Galaxy A52 cases met bloemen designs.
3. Of ga jij liever voor een Samsung case met abstract design?

Net als marmer, zijn hoesjes met abstracte prints ook een trend als het op telefoonhoesjes aankomt. Deze telefoonhoesjes hebben een tijdloze uitstraling en zullen daarom niet snel uit de mode raken. Ze zijn de ultieme combinatie van stoer, chique en een vleugje fashion. En het leuke is, grafische prints kunnen ook supergoed gecombineerd worden met andere trends van dit moment. Kijk en beoordeel zelf maar.

Reacties

  1. Sandra Sandra

    Heel leuk! Hopelijk is er weer snel voorraad voor de Samsung Galaxy A52 hoesjes, zodat ik nog een hoesje kan bestellen.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.