Een hoesje ontwerpen? Het perfecte cadeau!

  • Geplaatst op
  • 0
Een hoesje ontwerpen? Het perfecte cadeau!

Het is soms nog wel eens een zoektocht om een geschikt telefoonhoesje te vinden dat matcht met jouw outfit. In onze webshop vind je genoeg leuke telefoonhoesjes om van te watertanden, maar misschien is het toch niet precies wat je zoekt. Daar hebben we een oplossing voor bedacht: ontwerp zelf een hoesje! Je leest het goed. Bij Leuke Telefoonhoesjes kun je een telefoonhoesje ontwerpen naar eigen smaak. In dit artikel benoemen we de voordelen van een telefoonhoesje personaliseren. Benieuwd? Lees dan vooral even verder.

Een uniek telefoonhoesje

Wil je zeker weten dat niemand anders op deze aardbol met hetzelfde smartphonehoesje loopt? Ga dan zelf aan de slag! Dat hoeft trouwens helemaal niet ingewikkeld te zijn. Je kunt binnen no-time een hoesje personaliseren met jouw naam, initialen of een andere zelfgekozen tekst. Wij hebben het werk al voor je gedaan: super hippe telefoonhoesjes waar alleen jouw naam nog op ontbreekt. Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaand plaatje eens. Hoe ontwerp ik een hoesje?

Dat is heel simpel. Ga naar de pagina ‘Hoesje ontwerpen’ en selecteer vervolgens jouw toestelmerk. Je kunt kiezen uit Apple hoesjes, Samsung hoesjes en Huawei cases. Heb je toevallig een ander toestelmerk? Geen probleem. Je kunt ons altijd een e-mail sturen en dan gaan we onze uiterste best doen om ook voor jouw telefoonmodel een custom hoesje te kunnen leveren.

Nadat je jouw toestelmerk en toesteltype hebt geselecteerd, verschijnt de pagina met alle beschikbare modellen. We hebben ze digitaal voor je uitgestald. Het enige wat je nog hoeft te doen is op de knop ‘personaliseren’ klikken en de gewenste tekst in te voeren. Zodra jouw bestelling is geplaatst en betaald, gaan wij als de wiederweerga aan de slag. Geplaatste bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur, worden nog dezelfde dag opgestuurd!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.