Over ons

Leuk om digitaal kennis te maken. Wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt. Wij zijn Leuke Telefoonhoesjes en zoals de naam al doet verklappen, verkopen wij leuke en mooie telefoonhoesjes voor bijna alle telefoonmerken. We laten ons inspireren door de laatste modetrends en daarom kun je een wisselend, vernieuwend maar vooral fashionable assortiment smartphonehoesjes verwachten.

Wij werken zorgvuldig en zijn gecertificeerd lid van Webshop Keurmerk. Dit betekent dat wij aan alle regels voldoen die je van een webshop mag verwachten. Bij ons kun je daarom veilig winkelen!

Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een klantenservice die 7 dagen per week voor je klaar staat. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld en betaald, betekent dat wij jouw bestelling dezelfde dag opsturen. De levering vindt doorgaans binnen enkele werkdagen plaats via de brievenbuspost of als pakketje, mocht je gekozen hebben voor track&trace verzending. Verzendkosten? Daar hoef je geen seconde over wakker te liggen, die brengen wij namelijk niet in rekening.