Klachten en garantie

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Leuke Telefoonhoesjes staat garant voor de deugdzaamheid van de hoesjes die je bij ons bestelt. Op alle producten is standaard minimaal drie maanden garantie. Uiteraard moet het product wel normaal gebruikt zijn. Onze garantie geldt daarom niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd of intensief gebruik, val en stootschade tenzij anders staat vermeld.

Ik heb een beschadigd hoesje ontvangen. Wat nu?

Hmm, onze oprechte excuses dat je een telefoonhoesje beschadigd hebt ontvangen. Dat is zeker niet de bedoeling! Wij verpakken onze producten erg zorgvuldig en doen er alles aan om een veilig transport te kunnen waarborgen. Er kan echter tijdens de verzending schade ontstaan. Stuur een e-mail naar [email protected] met een foto van het beschadigde artikel onder vermelding van je ordernummer. Wij helpen je per mail graag verder.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Wat nu?

Dat is onze fout, excuses! Heel af en toe kan het voorkomen dat door een menselijke fout het verkeerde hoesje is opgestuurd. Dat willen we graag goedmaken! Neem direct contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar [email protected] om ons hierover te informeren.