Tips bij het kopen van een telefoonhoesje

  • Geplaatst op
 Tips bij het kopen van een telefoonhoesje

We zijn erg gehecht aan onze telefoon en dat is begrijpelijk. Of je een refurbished, prepaid smartphone of gsm met abonnement hebt aangeschaft; we betalen er flink voor. Misschien heb je nog wel een telefoonverzekering afgesloten wat op jaarbasis toch een behoorlijk bedrag is.

We zijn erg gehecht aan onze telefoon en dat is begrijpelijk. Of je een refurbished, prepaid smartphone of gsm met abonnement hebt aangeschaft; we betalen er flink voor. Misschien heb je nog wel een telefoonverzekering afgesloten wat op jaarbasis toch een behoorlijk bedrag is. Kortom, we betalen flink voor een high-end apparaatje met handige features om de mooiste selfies te kunnen, razendsnel te kunnen internetten en in contact te blijven met dierbaren. We zijn wel gek om dat digitale wondertje onbeschermd te laten. Investeer daarom in een stevig, maar leuk telefoonhoesje en dan zorgen we er samen voor dat jouw telefoon gaat stralen.

Welk hoesje heb je nodig?

Stel jezelf een aantal vragen voor een gerichte zoektocht naar het beste telefoonhoesje. Moet het hoesje ultrasterk zijn en zelfs onder zware omstandigheden elke klap kunnen opvangen? Wil je dat het gsm hoesje bij je outfit past? En ga je dan voor kleur of neutrale kleuren? Mag het hoesje flexibel zijn of kies je liever voor een vormvast ontwerp? Ben je ontzettend creatief en wil je het logo van jouw bedrijf bedrukken op een telefoonhoesje of een foto van je kinderen, vakantiekiekje of een inspirerende quote?