Telefoonhoesje ontwerpen met eigen ontwerp

Een handig en tegelijkertijd uniek telefoonhoesje ontwerpen? Dat kan dankzij het ruime aanbod designs van Leuke Telefoonhoesjes die gepersonaliseerd kunnen worden met eigen tekst. Zo heb je een persoonlijk en uniek telefoonhoesje waar je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten en wordt je smartphone direct goed beschermd. Wel zo prettig!

Hoesje bedrukken met naam of tekst

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau dan biedt een gepersonaliseerd hoesje uitkomst. Je kunt kiezen uit verschillende leuke telefoonhoesjes in allerlei kleuren en prints met je eigen naam erop. De smartphonehoesjes zijn gemaakt van stevig siliconen materiaal met een naadloze pasvorm en handig aangebrachte uitsparingen. Dat maakt dit product een betaalbaar en persoonlijk cadeau voor jezelf of om te geven voor een speciale gelegenheid aan een dierbaar persoon.

Hoe kan ik een hoesje ontwerpen?

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Een hoesje maken is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest dankzij onze handige keuzehulp. Ga hierboven snel aan de slag door jouw toestelmerk en toesteltype te selecteren. Vervolgens kies je een hoesje met design dat je leuk vindt en hoef je alleen nog de tekst en/of naam in te vullen. Wij doen de rest en zorgen dat het zelfontworpen hoesje binnen enkele werkdagen bezorgd wordt.