• No products in the cart.
Back to top
  /  Nieuws   /  Neem jij je smartphone mee op vakantie?

Neem jij je smartphone mee op vakantie?

Een wereld zonder smartphones is bijna niet meer voor te stellen. Tegenwoordig heb je een app voor internetbankieren, het raadplegen van jouw zorgverzekering en ga zo maar door. Ook kun je continu in contact staan met je familie en vrienden via de vele social media platforms die beschikbaar zijn. Op vakantie kan het fijn zijn om je telefoon uit te schakelen en helemaal tot rust te komen. Maar omdat het met je smartphone toch heel makkelijk is om contact te hebben met het thuisfront, zijn dit toch redenen om je smartphone mee te nemen naar je vakantiebestemming.

Voorkom vallen en stoten

Op vakantie krijgt de gemiddelde telefoon veel te verduren. Stel je voor dat je jouw telefoon laat vallen als je een wandeling aan het maken bent door het stadscentrum van een mooie historische stad. Niemand vindt het leuk om zijn of haar telefoon van de grond op te pakken, op het scherm te kijken en te zien dat het in honderdduizend stukjes is gebarsten. Dit is relatief eenvoudig te voorkomen door een passend telefoonhoesje aan te schaffen. Laten we de iPhone 11 hoesjes van Leuke Telefoonhoesjes als voorbeeld nemen. Deze hoesjes zijn ontzettend stijlvol en vangen de grootste klappen op van een doffe klap op de grond. Ook zijn er genoeg cases verkrijgbaar waar je belangrijke pasjes in kunt opbergen, zodat je ze minder makkelijk kwijt raakt. Handig en multifunctioneel tijdens het reizen.

Bescherm je smartphone tegen de zon

Als je op vakantie bent en je besluit om een lekker frisse duik te nemen, kan het een verstandig idee lijken om je telefoon veilig in de auto te laten liggen. Naast dat je als toerist een interessante prooi bent voor zakenrollers, en zij een mooie smartphone in een auto niet zullen laten liggen, wordt jouw telefoon ook niet vrolijk van de warmte. De temperaturen in een auto kunnen snel oplopen. Telefoons zijn meestal niet bestand tegen hoge temperaturen. Als smartphones hier wel aan blootgesteld worden, dan kan de levensduur van de telefoon flink achteruit gaan. Denk hier aan als je de volgende keer op vakantie gaat. Zo hebben zowel jij als je telefoon een zorgeloze en fijne vakantie.

You don't have permission to register