• No products in the cart.
Back to top
  /  Bezorging

Levertijd en bezorging

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij stellen alles in het werk om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. De levertijd van je bestelling is doorgaans op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen bezorgt PostNL de volgende dag in Nederland, maar dit kan soms ook 1 á 2 dagen langer duren.

Wat gebeurt er als ik producten bestel met een verschillende levertijd?

Op de pagina van het telefoonhoesje kun je de exacte levertijd vinden van het bestelde artikel. Mocht jouw bestelling niet dezelfde werkdag zijn opgestuurd, dan kan dit te maken hebben met de langere levertijd van het bestelde telefoonhoesje.

Als je een bestelling plaatst met meerdere artikelen waar sommige telefoonhoesjes verschillende levertijden hebben, dan zorgen wij dat de producten die op voorraad zijn alvast naar je opgestuurd worden. Het artikel met een langere levertijd wordt opgestuurd zodra het weer leverbaar is.

Als de levertijd onverhoopt wordt overschreden of langer duurt, dan zullen wij je hier per e-mail van op de hoogte brengen.

Word ik geïnformeerd als levertijden veranderen?

Het komt gelukkig haast niet voor, maar wij brengen je natuurlijk op de hoogte per e-mail wanneer de bestelling niet binnen de aangegeven termijn geleverd kan worden.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Wij leveren in Nederland en België.

Wat is de verzendtijd naar België?

De levertijd voor producten naar België is gemiddeld 1-3 werkdagen vanaf het moment dat je de verzendbevestiging hebt ontvangen.

You don't have permission to register